חזרה לאינדקס מתכונים
קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש

[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]

רמת קושי

קל

משך הכנה

עד שעתיים

מתכון נוסף שהכנתי בתכנית "המטבחון של קובי", הפעם עם אורחת מקסימה בשם דפני ליף, שהפכה לאחרונה לטבעונית. דפני התמודדה עם פחדי המטבח שלה בהצלחה והתוצאה היתה פשוט טעימה ונהדרת. שימו לב – כדי לא לייבש את הקציצות כדאי לאחסן אותן בכלי סגור מיד לאחר ההכנה, בעודן חמות. אם לא אוכלים אותן מיד – אפשר בהחלט להקפיא, לפני או אחרי הטיגון או האפייה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות