חזרה לאינדקס מתכונים
פלפלים ממולאים

פלפלים ממולאים בבורגול ועדשים

[סה"כ: 8 ממוצע: 2.4 ]

רמת קושי

קל

משך הכנה

עד שעתיים

מתאים לחג

שבת

נחת במטבחי חומר גלם חדש וכיפי במיוחד – בורגול חום. הוא לא מה שנקרא "בורגול מלא", אלא בורגול רגיל שמכינים מחיטה אדומה. יש לו צבע נהדר וטעם יותר עמוק ואגוזי משל הבורגול הלבן, וגם ערכים תזונתיים טובים. בארגז חיכו כאילו במיוחד בשבילו פלפלים אדומים טריים ועסיסיים וכל מה שנשאר לי זה לעוט בחדווה על ההזדמנות להניח ירקות ססגוניים ממולאים במרכז הצלחת, ולהגיש אותם לאורחים בתנועה מנצחת.
כן, אפשר למלא בתערובת כל מיני ירקות אחרים. כן, ברור שאפשר להשתמש גם בבורגול רגיל. וכן, זה יוצא טעים לאללה.

2 תגובות לפוסט

  1. יהודית הגיב:

    הי אפשר עדשים חומות (כמו של מגדרה במקום?) במקום כתומות?

    • אורי שביט הגיב:

      היי יהודית, בהחלט ניתן רק שהייתי מבשלת אותן חצי בישול לפני מכיוון שהן זקוקות ליותר זמן ונוזלים כדי להתרכך.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |