חזרה לאינדקס מתכונים

שורשים צלויים על קרם שקדים

של אביבית פריאל-אביחי
[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]

רמת קושי

קל

משך הכנה

עד שעתיים

מתאים לחג

ראש השנה וחגי תשרי

ללא גלוטן

אחו בלנקו הוא שמו של קרם שקדים ושום ממוצא ספרדי, שמוכר גם כבסיס לגספאצ'ו לבן. זהירות – מדובר בממרח ממכר, אני מציעה לכם בחום להכין כמות גדולה יותר ולאחסן במקרר (עד 5 ימים). על הקרם המופתי הזה מניחים את הירקות הצלויים – אפשר לגוון עם סלקים וגזרים צבעוניים ואם רוצים להוסיף ניחוח חרוך, אפשר לצלות את הבצל על הגריל.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |