חזרה לאינדקס מתכונים
אנטיפסטי של סוף קיץ

אנטיפסטי של סוף קיץ

[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]

רמת קושי

קל

משך הכנה

מהיר

מתאים לחג

ראש השנה וחגי תשרי

ללא גלוטן

מתכון פשוט ונפלא, שהירקות העונתיים חוגגים בו את מלוא תפארתם ומשתדכים לתוספת מפתיעה בדמות נקטרינה מתוקה. אפשר להגיש כך, חם או בטמפרטורת החדר, ואפשר להגיש על פסטה קצרה – אני השתמשתי במתכון כדי לנסות לראשונה פסטה עדשים ללא גלוטן (כן, יש דבר כזה! טעמתי את של Explore Cuisine) והתוצאה היתה מרנינה. את הירקות אפשר להחליף או להעשיר ברצועות חצילים, בטטה וכדומה.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |