סדנת בישול סתווית על טהרת הצומח

מרץ 16, 2014 מאת:
ככה נהנים יותר :-) צילום: רויטל טופיול

ככה נהנים יותר 🙂 צילום: רויטל טופיול

מוזמנות ומוזמנים להצטרף אלי לסדנת בישול חווייתית על טהרת הצומח, חגיגה של ירקות עונתיים עם כל השפע שנתן לנו הטבע.
ממרחים, מנות קלות ותבשילים, קציצות וקינוחים – כל הדרכים להכין אוכל טבעוני טעים, מהיר, כיפי וצבעוני גם במטבח הביתי.
אורך הסדנה כ 3.5 שעות.

עוד סדנאות בישול טבעוניות

הסדנה תתקיים ביום חמישי 13.11.14 בשעה 18:00
ב"מטבחי", שינקין 56 תל אביב.
קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים.

 

Print Friendly, PDF & Email

אורי שביט |

אורי כותבת ועורכת ראשית בבלוג "טבעוניות נהנות יותר". בשאר הזמן היא מנחה סדנאות בישול, מרצה ומייעצת למסעדות.

2 תגובות לפוסט

  1. שרי הגיב:

    אם תהיה עוד סדנא בתאריך נוסף אחר, יש עוד שני מעוניינים, שלא יכולים במועד זה.. (:

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות