קח מקל, קח תרמיל: אוכלים טבעוני בגליל

10 תגובות לפוסט

  1. יניב בן אדיבה הגיב:

    אורי תודה רבה על כתבה יפייפיה!
    אני גר בצפון ויש פה מקומות שמעולם לא שמעתי עליהם ונראה לי שאבקר בם בקרוב.
    תודה רבה! 😉

  2. ב"ה

    בוודאי שבגליל צמחונות/טבעונות זה יותר שכיח
    כי הגליל הוא לא אורבני, אומנם לא מפותח כמו אזור המרכז
    אבל יתרונותיו שיש הרבה יותר שטחים לשמורות טבע, ואויר נקי
    ואלו מקומות יותר נוחים לחיות בהם, ומושב אמירים, הוא יישוב הדגל
    של צמחונים/טבעונים ושמעתי עליו לפני יותר מ-20 שנה
    אורי תודה על המידע:)

  3. Ikey Greene הגיב:

    פוסט נהדר. נראה צבעוני ונפלא! תודה על המדריך ועל המילים מעוררות ההשראה. 🙂

  4. אברום רותם הגיב:

    סחתיין על הכתבה המפורטת. כיף להיפגש עם עיתונות מקצועית לשם שינוי! שאפו ענק. 8)

  5. דוד הגיב:

    לומר את האמת.. זה נראה מצוין!

    ליהנות ולאכול נכון ומאוזן בו זמנית.. זהו שילוב מנצח.

    נראה שבצפון ישנה יותר מודעות לנושא התזונה הטבעונית 😛

    תודה!

  6. יואב הגיב:

    אכלתי במסעדת דליה לפני כשנה והתאכזתי נורא. האוכל היה "עייף" ומבושל יתר על המידה. הכל מסביב, כולל כלי ההגשה, היה נראה ישן ודורש רענון. בסופו של דבר. עם על הסימפטיה לבעלת הבית, לצערי לא אוכל להמליץ על ביקור במקום.

    • עדן ר. הגיב:

      מצטרפת – אכלנו בדליה לפני כחודש והיה ממש לא טוב. אי אפשר להזמין מנה אחת בערב, חייבים להזמין תפריט קבוע ב 110 ש"ח לאדם. התפריט הקבוע כולל הרבה מנות, אבל חצי מהן לא אכילות, לא טריות, מבושלות יתר על המידה והכל מחומם במיקרו. אתה שומע כל הערב את הצפצוף של המיקרו מחמם פשטידות מאתמול וממולאים משלשום. הבעיה היא שבאמת אין כל כך הרבה אופציות באזור וגם הכתבה הזאת לא שכנעה אותי שכן.
      אנחנו זוג טבעונים וכשאנחנו מגיעים לאמירים אנחנו מביאים את האוכל שלנו איתנו כי נמאס לנו לשלם הרבה על אוכל רע. מה עושה זוג טבעוני שרוצה מסעדה רומנטית בערב בגליל? האופציה היחידה היא לנסוע לראש פינה ולהתפשר על איזה פסטה במסעדה איטלקית.
      השאר – זאת עושה ארוחות בוקר, ההיא מוכרת פרעצל וסמבוסק והשלישי חומוס ועולש, וכמובן באמירים מסעדת דליה עם האוכל המחומם ועוד מסעדה הודית קטנה שישבנו בה פעם אחת והיה ממש לא טעים.

      • אורי הגיב:

        תודה על העדכון. אכן הצפון עדיין לא מלהיב ברמות האלה מבחינה קולינארית, בלי קשר לטבעונות.

  7. גבי הגיב:

    תודה רבה הכתבה עזרה לנו מאוד בסופ"ש האחרון בצפון, דרך אגב שולח לך לינק מעניין על הטבעונות ביהדות http://www.youtube.com/watch?v=eX05GIVs3OA

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות