טבעונים בעבודה: ארוחת הצהריים הכי שווה בגליל

5 תגובות לפוסט

  1. שירה הגיב:

    המתכונים נראים חבל"ז ובכלל נשמע שם הרמוני ומגניב. אבל למה למען השם להקים גנים טבעוניים בתורכיה? אנחנו רוצים גנים טבעוניים בארץ 🙁 …

  2. ליאור הגיב:

    הסינייה עדשים פשוט מאוד מאוד טעים. תודה (:

  3. דנה הגיב:

    ניוקי סלק אמנם ללא חלב שקדים אלא חלב קוקוס ויצא מעולה. 😆

  4. דורית הגיב:

    האם את תבשיל העדשים בסיננית העדשים מבשלים בסיר פתוח או מכוסה?

    • אורי הגיב:

      היי דורית, כמו שעניתי לך במייל – מבשלים ללא מכסה, המטרה שיתקבל תבשיל סמיך ולכן גם ההערה שרק אם צריך, מוסיפים נוזלים. בהצלחה!

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |