סדנת בישול סתווית על טהרת הצומח
מרץ 16, 2014
מוזמנות ומוזמנים להצטרף אלי לסדנת בישול חווייתית על טהרת הצומח, חגיגה של ירקות עונתיים עם כל השפע שנתן לנו הטבע.
ממרחים, מנות קלות ותבשילים, קציצות וקינוחים – כל הדרכים להכין אוכל טבעוני טעים, מהיר, כיפי וצבעוני גם במטבח הביתי.
אורך הסדנה כ 3.5 שעות.
הסדנה תתקיים ביום חמישי 13.11.14 בשעה 18:00
ב"מטבחי", שינקין 56 תל אביב.
קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים.
תגיות: טבעונות, סדנת בישול, אורי שביט, סדנאות בישול
קטגוריות: פוסט נבחר
אם תהיה עוד סדנא בתאריך נוסף אחר, יש עוד שני מעוניינים, שלא יכולים במועד זה.. (:
יש 🙂 https://vegansontop.co.il/vegan-cooking2/