לזניה לבנה של פטריות ותרד עם רוטב בשמל

6 תגובות לפוסט

  1. לירון הגיב:

    ״ מכינים את הפטריות: באותה מחבת מחממים את השמן…״
    ייתכן שחסר שלב במתכון?
    כמו כן – מה עושים עם התרד?

    • אורי שביט הגיב:

      היי, אכן שיניתי משהו וזה היה משפט שלא הוסר בעריכה, תוקן! לגבי התרד זה מופיע באותו השלב בסוף, מוסיפים אותו לפטריות.

  2. יעל הגיב:

    הי, האם מדובר בטופו רגיל, מהסוג הקשה? או טופו משי רך?

  3. עמית הגיב:

    עשינו בשבועות ויצא נפלא!
    מס' הערות לשיפור: לוותר על שכבת עלי הלזניה האחרונה ופשוט לצקת את רוטב הבשמל מעל שכבת הפטריות. באופן הזה הלזניה פחות תתפרק בחיתוך ותהיה יותר עסיסית.
    בהכנת הפטריות שווה לנסות להוסיף מעט א. מרק פטריות, או לחליפין כף קמח ורוטב סויה כדי להעניק לשכבת הפטריות יותר טעם ומרקם שיאחד.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות