לזניה לבנה של פטריות ותרד עם רוטב בשמל

4 תגובות לפוסט

  1. לירון הגיב:

    ״ מכינים את הפטריות: באותה מחבת מחממים את השמן…״
    ייתכן שחסר שלב במתכון?
    כמו כן – מה עושים עם התרד?

    • אורי שביט הגיב:

      היי, אכן שיניתי משהו וזה היה משפט שלא הוסר בעריכה, תוקן! לגבי התרד זה מופיע באותו השלב בסוף, מוסיפים אותו לפטריות.

  2. יעל הגיב:

    הי, האם מדובר בטופו רגיל, מהסוג הקשה? או טופו משי רך?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות