אבי ביטון ואורי שביט מציגים: משתה טבעוני ים תיכוני ב"אדורה"
ערב חגיגי וטעים של מנות טבעוניות לוהטות ממטבחו של אבי ביטון, לקראת השקת מנות טבעוניות קבועות בתפריט של "אדורה"
אחרי ההצלחה האדירה של המשתה הטבעוני הראשון במסעדת "אדורה", שף אבי ביטון ואורי שביט חוזרים עם משתה ים תיכוני נוסף לרגל השקת המנות הטבעוניות החדשות, שייכנסו לאחר המשתה ובמהלך חודש אפריל לתפריט הקבוע של המסעדה.
הערב המיוחד יתקיים ביום ראשון 6.4.14 החל מהשעה 19:00
ב"אדורה", בן יהודה 226 תל אביב
הארוחה תוגש בסגנון המשתה של אדורה – מנות חלוקה למרכז השולחן, בליווי יין ללא הגבלה.
בתפריט:
לחם שאור, קונפי שום ואריסה עגבניות מיובשות
סלט פנצנלה – עגבניות שרי, בצלים סגולים ולחם אבוד
סלקים צלויים ביין לבן, יוגורט עשבי תבלין ושקדים קלויים
קובה נייה של בורגול על קרם חציל לימוני
מסבחה של שעועית בובס, טחינה לבנה ורסק עגבניות טריות
תבשיל מנגולד טריפוליטאי עם גרגרי חומוס וקציצות טופו
ריזוטו של תרד ערבי, זעתר טרי ועגבניות מנומרות
״מעורב ירושלמי״ סויה, פטריות צלויות, כרובית בלאדי, בצלים בגריל, טחינה לבנה ותבלינים סודיים
ממולאים של בצלים סגולים, אורז עגול וצימוקים פרסיים על קרם פיסטוקים
מחיר הארוחה – 180 ₪ לאדם
חובה להזמין מקומות מראש בטל. 03-6050896
תגיות: אדורה, משתה טבעוני, ארוחה טבעונית, אורי שביט, מסעדות טבעוניות, אבי ביטון
קטגוריות: פוסט נבחר
ושוב – חברה שלי הולכת לשמוח עד הגג! יפה שעושים דברים כאלו לטבעוניים, שבדרך כלל אין להם הרבה אפשרויות בחוץ… (נכון שזה השתנה בזמןה אחרון, אבל עדיין יש מקום לשיפור, בתור מסתכל מהצד).
התיאור הוא נפלא, אבל אפשר לקחת מהבית אוכל טבעוני, לפני שיוצאים לטייל
ולבלות בסביבת החוף, שיהיה לכם בתיאבון:)
מתי הפעם הבאה????