מעורב טבעוני אדורה סטייל

3 תגובות לפוסט

  1. שירה הגיב:

    זה יצא מעולה…. הכנתי עם פתיתי סויה כי זה מה שהיה וגם יצא מדהים… תודה

  2. נועם הגיב:

    מתוך התפריט ה"רגיל" של אדורה:
    – שקדי עגל צרובים על הפלנצה
    – פטה כבדים עשוי כבדי עוף, אווז, חמאה ומעט קוניאק
    – סיגרים מרוקאים ממולאים בבשר עגל , טחול וכבדי עוף
    – בצלים סגולים ממולאים באורז עגול ובשר עגל, מבושלים בציר בקר

    יש לי משהו שמאד מסקרן אותי. לא מפריע לך כטבעונית להמליץ כל הזמן על "אדורה", מסעדה שמגישה בין היתר גם עגל וכבד אווז?

    • אורי הגיב:

      נועם, לפי מה שהבנתי מהשף אין כבר כבד אווז בתפריט הקבוע.
      לגבי בשר עגל – כן, זה כואב לי. אגב, כל המסעדות שמגישות בשר מגישות עגל, גם כשזה לא כתוב בתפריט.
      אני ממש אשמח אם אף מסעדה לא תגיש בשר של אף חיה – טלה, עגל, פרה, תרנגולת..
      אבל היום הזה עוד קצת רחוק. אני חושבת שהכנסת מנות טבעוניות לכל מסעדה, גם כזאת שמגישה בשר, זה דבר שמסייע לטבעונות, מנגיש אותה ומצמצם את צריכת הבשר.
      לגבי אדורה ספציפית, השף העיד בפניי שצריכת הבשר של המסעדה שלו ירדה משמעותית לאור הצלחת מכירת המנות הטבעוניות. זה אומר – יותר מודעות ופחות בעלי חיים מתים.
      לכן אני ממליצה בשמחה על מנות טבעוניות במקומות כאלה – לאכול רק במסעדות טבעוניות לא יקרב את הטבעונות לקהל הרחב ולא יקל על אנשים להיחשף ולהצטרף אליה.
      אני מקווה שבהמשך הדרך יתווספו מנות טבעוניות ליותר מסעדות, וההימנעות מצריכת בעלי חיים ותוצריהם תהפוך לנחלת העבר בימינו אמן.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות