ביקורת מסעדות: הבר קיימא

2 תגובות לפוסט

  1. מקום מוצלח, אבל יותר בתור בר עם אוכל מאשר מסעדה פרופר

    • אורי הגיב:

      לא יודעת מתי אכלת שם לאחרונה, לטעמי – וכעל כך בדיוק כתבתי – המנות החדשות מראות על שינוי מהבחינה הזו בדיוק. אני בכל מקרה, מתכוונת לחזור כדי לאכול 🙂

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות