ביקורת מסעדות: ביתא קפה

4 תגובות לפוסט

  1. רוני הגיב:

    חחח.. כשדיברתי איתה לפני כמה חודשים על האפשרות להרחיב את ההיצע הטבעוני, ולקבל תו של ויגן פרנדלי, ממש לא התחשק לה לשמוע אותי. היא אמרה לי בנחרצות לא כ'כ נעימה, שהמצב הנוכחי מתאים לה, והיא לא אוהבת להכניס את עצמה להגדרות.. כנראה שבחודשים שעברו היא גילתה מאיזה צד של הפרוסה מרוח ממרח אגוזי המלך ( המדהים) שלה..

  2. פנחס שבות הגיב:

    אין מה לעשות, גם בעלי מסעדות ואנשים מעולם ההסעדה והמזון בסופו של דבר מתחשבים בביקוש של הקהל גם אם הם לא אוהבים את זה. יכול להיות שאז היא לא רצתה לשמוע, אבל צריך לתת לה שאפו גדול על זה שבסופו של דבר החליטה לא להיות מקובעת.

  3. TheThirdWoman הגיב:

    נשמע מבטיח.
    אני שמעתי המלצות על מנת הגספצ'ו עגבניות שלהם. אנסה בקרוב את המסעדה, בתקווה 🙂

  4. שרון הגיב:

    אוכל שם על בסיס קבוע אוכל ברמה גבוהה מאוד נהנה מהאוירה שם תמיד עלו והצליחו

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות