גאלט טופו בזיליקום וירקות אביב

4 תגובות לפוסט

  1. נטלי הגיב:

    וואו, זה נראה פשוט מעולה! מושלם לחג ♥

  2. אירית הגיב:

    אורי שלום, תודה על המתכון☺
    האם אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן ואם כן, באיזה?
    אם לא מסיימים הכל, האם אפשר לשים במקרר ולחמם כעבור יום יומיים בתנור?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות