שושני פוקצ'ה במילוי טופו פיקנטי ועגבניות מיובשות

8 תגובות לפוסט

  1. טלי הגיב:

    וואוו! תודה על המתכון 🙏
    אם אין לי קערת מיקסר… אני מניחה שאפשר ללוש את הבצק ביד ? איך להתייחס אם כך לשמרים והמלח/סוכר? זכור לי משהו על זה שעדיף שלא ייגעו אחד בשני…
    תודה וחג שמח! 🙂

    • אורי שביט הגיב:

      היי היי, בוודאי – אני תמיד אומרת, הרי פעם לא היו מיקסרים! פשוט זה ייאלץ אותך לעבוד על שרירי הידיים, כי צריך לישה טובה בשביל לשחרר את הגלוטן. והבצק קצת דביק, אבל תעמדי בזה! לגבי השמרים את צודקת – עדיף שלא יבואו במגע ישיר עם מלח ועם שומן, אז תערבבי קודם עם הסוכר והקמח ואז תוסיפי את השמן והמלח. בהצלחה!

  2. נטלי הגיב:

    וואו, זה נראה מעולה! רעיון אדיר לשבועות והאמת לכל ארוחת בראנץ' ♥

  3. סיגל הגיב:

    הי אורי, אני מארחת בשבועות את המשפחה של בעלי שחצייה טבעונית והאתר שלך מציל אותי!!!! אתר מעולה.
    לגבי השושני שמרים.. אפשר לדעתך להכין מראש ולהקפיא? ואם כן באיזה שלב? לפני אפייה? אחרי?
    תודה מראש🤗

    • אורי שביט הגיב:

      היי סיגל, איזה כיף לשמוע! אם את מכינה יום או יומיים מראש הייתי אופה, עוטפת היטב ושומרת במקרר. לפני ההגשה תנור להחזיר לחיים 🙂 באותה דרך אפשר גם להקפיא, רק הקפידי לעטוף ממש טוב.

  4. חן הגיב:

    היי אורי 🙂 . האם הוספת שימרי בירה לתערובת הטופו, יכולה לשדרג? או חלילה לגרוע?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות