שושני פוקצ'ה במילוי טופו ועגבניות מיובשות

10 תגובות לפוסט

  1. טלי הגיב:

    וואוו! תודה על המתכון ?
    אם אין לי קערת מיקסר… אני מניחה שאפשר ללוש את הבצק ביד ? איך להתייחס אם כך לשמרים והמלח/סוכר? זכור לי משהו על זה שעדיף שלא ייגעו אחד בשני…
    תודה וחג שמח! 🙂

    • אורי שביט הגיב:

      היי היי, בוודאי – אני תמיד אומרת, הרי פעם לא היו מיקסרים! פשוט זה ייאלץ אותך לעבוד על שרירי הידיים, כי צריך לישה טובה בשביל לשחרר את הגלוטן. והבצק קצת דביק, אבל תעמדי בזה! לגבי השמרים את צודקת – עדיף שלא יבואו במגע ישיר עם מלח ועם שומן, אז תערבבי קודם עם הסוכר והקמח ואז תוסיפי את השמן והמלח. בהצלחה!

  2. נטלי הגיב:

    וואו, זה נראה מעולה! רעיון אדיר לשבועות והאמת לכל ארוחת בראנץ' ♥

  3. סיגל הגיב:

    הי אורי, אני מארחת בשבועות את המשפחה של בעלי שחצייה טבעונית והאתר שלך מציל אותי!!!! אתר מעולה.
    לגבי השושני שמרים.. אפשר לדעתך להכין מראש ולהקפיא? ואם כן באיזה שלב? לפני אפייה? אחרי?
    תודה מראש?

    • אורי שביט הגיב:

      היי סיגל, איזה כיף לשמוע! אם את מכינה יום או יומיים מראש הייתי אופה, עוטפת היטב ושומרת במקרר. לפני ההגשה תנור להחזיר לחיים 🙂 באותה דרך אפשר גם להקפיא, רק הקפידי לעטוף ממש טוב.

  4. חן הגיב:

    היי אורי 🙂 . האם הוספת שימרי בירה לתערובת הטופו, יכולה לשדרג? או חלילה לגרוע?

  5. הדס הגיב:

    הכנתי עם פסטו וטופו רגיל, יצא טעים מאוד. תודה על המתכון!

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |