סדנת בישול

סדנה במעדנייה: אורי שביט מתארחת במשק ברזילי

מרץ 25, 2018 מאת:

סדנת אביב ראשונה בחלל המרהיב של המעדנייה החדשה של משק ברזילי

אורי שביט, בעלת הבלוג "טבעוניות נהנות יותר" ומחברת רב המכר "המטבח הטבעוני שלי", מגיעה למשק ברזילי כדי להפגיש אתכם עם הירקות הכי עונתיים וטריים של האביב ושפע חומרי גלם נוספים מן הצומח, מהם תכינו יחד ממרחים, קציצות, תבשילים וכמובן גם משהו מתוק.

הסדנה תתקיים ביום שני 23.4.18 בשעה 19:00 ברחוב אחד העם 8 תל אביב.
מחיר למשתתפ/ת 295 ₪. להרשמה צלצלו 03-5166329

הסדנה תארך 3-4 שעות.
קיום הסדנה מותנה במינימום נרשמים.

יצא לאור הספר "המטבח הטבעוני שלי" מאת אורי שביט. לפרטים ולהזמנות

הסדנאות הפרטיות של "טבעוניות נהנות יותר" מגיעות אליכם לרחבי הארץ! שאלו אותי כיצד 🙂

צילום: רויטל טופיול

Print Friendly, PDF & Email

אורי שביט |

אורי כותבת ועורכת ראשית בבלוג "טבעוניות נהנות יותר". בשאר הזמן היא מנחה סדנאות בישול, מרצה ומייעצת למסעדות.

2 תגובות לפוסט

  1. לירון הגיב:

    היי,
    האם המרכיבים בסדנא כוללים גלוטן וסוכר? (או יותר נכון עד כמה גדול/קטן חלקם של מרכיבים אלו)
    אני נמנעת משניהם מסיבות בריאותיות
    תודה!

    • אורי הגיב:

      היי לירון, עדיין לא החלטתי מה יהיה התפריט המדוייק אבל ברוב המקרים הסדנה נטולת גלוטן וסוכר, למעט המנה המתוקה שלפעמים יש בה גלוטן ובדרכ מכילה סוכר. מקווה לראותך!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות