סדנאות בישול של אורי שביט בחוויה הטבעונית

אוקטובר 7, 2015 מאת:
אני והיפות שלי במטבח. צילום: רויטל טופיול

אני והיפות שלי במטבח. צילום: רויטל טופיול

בואו ללמוד את רזי המטבח הטבעוני הכיפי, הצבעוני, השמח והטעים במתחם הקולינארי "החוויה הטבעונית" ביפו

בסדנאות הבישול שלי מבשלים, טועמים, מקבלים המון טיפים ורעיונות ומרחיבים את המבט על המטבח הטבעוני, על השפע הטעים שהוא מציע.
נכין יחד מגוון רחב של מתכונים, שמשתנים בהתאם לחשק ולעונה – ממרחים, קציצות, תבשילים, מתוקים – שיתנו לכם בסיס לעוד המון מתכונים וגיוונים.
הסדנאות נמשכות כשלוש וחצי שעות.

הסדנה הבאה תתקיים ב 17.11 יום שישי בשעה 10:00. לפרטים ולהרשמה

מחיר למשתתף 340 ש"ח. אורך כל סדנה 3-4 שעות.
הסדנאות מתקיימות ב"חוויה הטבעונית", דרך בן צבי 78, יפו. טל. 03-5588518.
חניה חינם ובשפע מעבר לכביש.

Print Friendly, PDF & Email

8 תגובות לפוסט

  1. שרון הגיב:

    אורי,
    כמה אנשים נדרש בכדי לארגן סדנה פרטית? (והאם זה בכלל אפשרי)

    • אורי הגיב:

      אם רוצים שהמחיר יהיה סביר למשתתף ויש מטבח מרווח ושולחן גדול, אני ממליצה על סביבות עשרה. זה אפשרי החל מדצמבר והלאה (אני כרגע לא בארץ). אם זה רלוונטי כתבי לי למייל oshavit@gmail.com

  2. שרה הגיב:

    יש סדנא בתל אביב ביום אחר חוץ משישי או בשישי מ 13:00? אשמח אם תחזרי אלי בטלפון 0542122342. תודה שריתה

    • אורי הגיב:

      היי שריתה, לצערי לא יכולה כרגע לצלצל כי אני לא בארץ. כרגע אלה הסדנאות הקרובות, בהמשך יהיו סדנאות במועדים נוספים שאני מקווה שיתאימו. תודה!

  3. אלונה הגיב:

    היי,
    מה התפריט של הסדנה?

    • אורי הגיב:

      היי אלונה, נכין מגוון של מנות – אני לא מבטיחה שיהיה התפריט אחד לאחד אבל בגדול: ממרח עדשים שחורות לפתיחה, מרק כמו-קניידלך, לביבות בטטה ובורגול ברוטב מנגו פיקנטי, ריזוטו פטריות ועוד.. אשמח לראותך!

  4. איילת הגיב:

    הייתי מאד רוצה להשתתף אבל ביום אחר חוץ מיום שישי יש מצב?

השאר תגובה

ארוחת בוקר טבעונית בלנדוור
סדנאות בישול עם אורי שביט
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש

זכויות יוצרים © 2017 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games