ריזוטו עגבניות אדמוני

10 תגובות לפוסט

  1. gmt הגיב:

    נראה ממש טוב … אולי אפשר איזה מתכון לתנור לעצלנים כמוני

  2. יעל הגיב:

    היי,
    המתכון נשמע מצוין! רציתי לשאול האם אפשר להכין יום קודם?
    תודה:)

  3. אילה הגיב:

    היי אורי,

    תודה על המתכון, הכנתי כמה פעמים ויצא נפלא. אני תוהה האם יהיה אפשר להחליף את האורז ריזוטו בגריסים (הגריסים יותר זולים :))

  4. אלה הגיב:

    קניתי את הספר שלך וזה המתכון הראשון שבא לי לנסות, אבל רציתי לשאול במה אפשר להחליף את היין? מים יתאימו?

    • אורי שביט הגיב:

      היי אלה, איזה כיף, תתחדשי! בגדול כן או פשוט לוותר. הוא מוסיף עומק טעמים והאלכוהול מתנדף ממילא, אם בגלל זה את נרתעת ממנו.

  5. Tamar Havkin הגיב:

    הי כבר זמן רב רוצה לשאול, אם אני רוצה להכין עם אורז עגול *מלא* , כמה מים ופסאטה להוסיף? תודה רבה

    • אורי שביט הגיב:

      היי תמר, שאלה מעולה – קשה לומר במדוייק כי משך הבישול כפול, זה אומר בחישה והספגה איטית במשך 40 דקות. בגדול הייתי מוסיפה עוד 150-300 מ"ל נוזל בסך הכל, אבל זה באמת לפי הצורך עד לריכוך. עוד אופציה זה לבשל את האורז המלא חצי בישול (תראי במתכון לעגבניות הממולאות שהעליתי לפני כמה ימים, זה בעמוד הבית) ואז להמשיך, זה יקצר את משך הבישול וגם יפחית את כמות הנוזלים שתצטרכי. בהצלחה!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות