פיצה טבעונית בקלי קלות עם גבינה נמתחת

9 תגובות לפוסט

  1. נטלי הגיב:

    היי אורי, האם צריך להשרות את השקדים מראש?

  2. איילת הגיב:

    האם יש אפשרות לגרר את הגבינה? אני פחות אוהבת תלוליות.

    • אורי שביט הגיב:

      היי איילת, את יכולה לנסות להקפיא את הגבינה ואז לגרר אותה. כשהיא לא קפואה היא רכה מדי.

      • דניאלה הגיב:

        היי, האם יש אפשרות להכין את הבצק יום מראש ולשמור במקפיא או במקרר או משהו כזה?

        • אורי שביט הגיב:

          לא ניסיתי, אבל זה הסבר שמצאתי של חן שוקרון:
          איך מקפיאים? מאפשרים לבצק לתפוח תפיחה מלאה בטמפרטורת החדר, מחלקים למנות שוות ועוטפים היטב בשכבה כפולה של ניילון נצמד. מעבירים למקפיא. בבוקר יום ההכנה מעבירים את הבצק למקרר (או לילה קודם, אם מתכננים לאכול את הפיצה בבוקר/צהריים), וחצי שעה לפני ההכנה מוציאים את הבצק מהמקרר לטמפרטורת החדר.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |