מה, כבר נגמר?

3 תגובות לפוסט

  1. נעה הגיב:

    בדיוק אתמול הרהרתי בטעמו המדהים של הארטישוק, ובעובדה ששנים לא אכלתי ארטישוק טרי…

    אז בהחלט הגיע הזמן!
    תודה על המתכון!

  2. נדב הגיב:

    האמת שגם אני עברתי אצל הירקן וראיתי ארטישוק, אבל אז חשבתי לעצמי, עכשיו כשאני יודע שקולורבי אפוי נותן טעם כמעט כמו של ארטישוק, למה לי להסתבך עם העלים?!
    אם כי אני לא מכחיש שבתור ילד זה סיפק המון תעסוקה לנשנש עלה עלה עד שמגיעים לפרס הגדול..

  3. איתי_85 הגיב:

    מסקרן אותי שכל הזמן מדברים על קולורבי אפוי. אני חייב לבדוק את זה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות