מתכונים אורחים: קרפצ'ו סלק

7 תגובות לפוסט

  1. דליה הגיב:

    תודה על המתכון 🙂
    האם זה נשמר טוב במקרר? ואם כן לכמה זמן לדעתך אפשר לשמור מנה כזאת?

  2. חיים הגיב:

    תודה על המתכון המוצלח!

  3. יובל חובב בישול וכלי מטבח הגיב:

    נראה מדהים , אכין לבת זוגתי שמסרבת לטעום קרפצו בשרי

  4. אסף הגיב:

    מתכון מעולה,תודה !

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |