טראפלס שוקולד ושערות חלבה

8 תגובות לפוסט

  1. נורית הגיב:

    אורי הי,
    קודם כל חשוב לי לומר שאת הופכת את כל החוויה הזו למהנה וכיפית! אני לא טבעונית לגמרי, חבר שלי כן, ומאז הבלוג שלך אני כבר לא שוברת את הראש לקראת בישולי הסופש… אז תודה:)
    לגבי הטרפלס. אם הבנתי נכון, הם עשויים רק משוקולד וחלבה, נכון? אין במתכון רכיב שמחליף את החמאה כמו קרם קוקוס? לא צריך?
    בנוסף, האם צריך להכניס את התערובת למקרר לפני שיוצרים את הכדורים?
    תודה
    נורית

    • אורי הגיב:

      היי נורית, תודה רבה על המילים החמות!
      לגבי הטראפלס – אלה החומרים ואין צורך בקירור, אמנם לא הכנתי אבל נשמע לי שהתערובת מספיק סמיכה בשביל להכין אותם ללא קירור ולקרר להתגבשות.

  2. מירית הגיב:

    האם ניתן להכין מחלבה במקום שערות חלבה?

  3. מירי הגיב:

    איפה משיגים סוכריות מתפוצצות?

    • אורי הגיב:

      באמת הן קצת נעלמו מהנוף ויש ספק לגבי הטבעוניות שלהן, צריך לקרוא את האותיות הקטנות. בטח יש בקיוסקים ובמכולות פה ושם.

  4. מוקי הגיב:

    רעיון נפלא! אבל – וזו הערה לכל מי ששם פוסט של מתכון: לא מקובל לפרסם מתכון מבלי שבדקתם אותו אישית. במיוחד מתכון מחו"ל שהמרכיבים (של השוקולד) שונים וכו. ונדרשות התאמות.
    זה א-ב של אתיקה בתחום הזה.

  5. לילך הגיב:

    אם אני רוצה לשלוח בדואר אני יכולה? זה יחזיק?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות