ממתק תמרים בציפוי שוקולד

3 תגובות לפוסט

  1. חן הגיב:

    תודה רבה על המתכון,
    יוצא טוב, אבל חסרה קצת מתיקות לדעתי. את חושבת שניתן להוסיף כף סירופ אגבה או סילאן?

  2. כרמית הגיב:

    יצא מדהים…את התמר עם הפקאן עטפתי בשוקולד שהכנתי עיסת קקאו חמאת קקאו וסירופ אגבה וכמובן עם הפיסטוק הטחון אליפות הקינוח האהוב עלי ביותר תודה על המתכון

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות