פעמיים כי טראפלס

10 תגובות לפוסט

  1. אלף הגיב:

    בדיוק היום נתקלתי בשני מתכוני מוס שוקולד טבעוניים לחלוטין (הראשון מאוד מפתיע). לא ניסיתי מתכונים מהבלוגים האלה בעבר:
    http://cafefernando.com/the-best-chocolate-mousse-of-your-life-under-5-minutes/

    http://www.elanaspantry.com/accidental-mocha-mousse/

    והכי חשוב – לחלוק עם מישהו שאוהבים (ילדים אהובים וחברות הכי-טובות זה לגמרי נחשב).

  2. אסף הגיב:

    מעולה!
    ודווקא טראפלס זיקוקי דינור נשמע משהו מעניין 🙂

    אסף

  3. עינת שגיא הגיב:

    אורי, אני מתה על הכתיבה שלך!
    והכל נראה טעים!
    עינת

  4. מ' הגיב:

    כל כך סקסי ומפתה! תודה על המתכונים – בקרוב הניסיונות

  5. גלעד הגיב:

    סוף סוף משהו מתוק.
    תודה.
    ואם בא לך להכין (ולזלול) פרלינים (לא טראפלס), טבעוניים כמובן, אז אל תחכי לקיץ.
    עכשיו זה הזמן.

  6. הילה הגיב:

    נראה מעולה. אני מודה שלא הבנתי עד הסוף איך בדיוק מקפלים אבל אני אנסה.

    • אורי הגיב:

      הכוונה היא לערבוב בתנועות קיפול, כך שהמרקם של החלבה לא ייפגע והיא תישאר אוורירית. בהצלחה!

  7. עירית הגיב:

    הי אורי,

    רק היום עליתי על האתר המדליק שלך, איזה כיף! רק מלקרוא את המתכונים נעשיתי שמחה! מיד ניגשתי להכין מציה מסורתית בלי ביצים, ויצא פיגוז!

    ורק הערה אחת, כקנאית לשוקולד טוב – אין שום צורך להצמד לשוקולד "פרווה" כפי שמצוין בכמה מתכונים. בכלל – למה לערב דת בטבעונות? (פרווה מציין הקפדה על כשרות קו הייצור), ספלנדיד 70% ועוד יותר – 80% החדש, הם שוקולד נפלא ואיכותי. עיון ברשימת המרכיבים מגלה מיד שאין בהם כל מוצר חלבי. ועוד דרך – אם כתוב ש"עלול להכיל עקבות של.." אז סימן שאין או בטל בששים.

    • אורי הגיב:

      היי עירית, תודה רבה 🙂
      ברור – ה"פרווה" הוא שם קוד ל"טבעוני", אולי באמת אני פשוט צריכה להחליף אותם זה בזה. חותמת הכשרות מקלה על מציאת השוקולד המתאים, אבל זה בהחלט איננו תנאי. רשימת המרכיבים היא שקובעת.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות