מהיר וחמים: נזיד הודי של עדשים ושורשים

6 תגובות לפוסט

  1. ליני הגיב:

    שלום, את העדשים השחורות לא משרים קודם? ואם אני כן רוצה להשרות, משנה במשהו את המתכון?
    תודה רבה מראש!

    • אורי הגיב:

      היי, בהחלט אפשר להשרות אך לא חובה. אחרי ההשרייה סנני והמשיכי כרגיל. מה שיכול להשתנות הוא משך הבישול שעשוי להתקצר, לכן שימי לב שלא תבשלי אותן יתר על המידה. אם את רוצה להיות בטוחה, הכניסי אותן לסיר מעט מאוחר יותר.

  2. עידית הגיב:

    יום גשם אס הכנתי מדוייק חוץ מעלי הקארי.
    התעלות והתמוגגות יצאו מהחורים.
    ואיזה ריח התפשט בבית…שיחקת אותה ותודה.

  3. אנאבל הגיב:

    הכנתי אתמול בערב בשינויים קלים – יצא מדהים! תודה רבה 🙂

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
כנס קולינאריה מן הצומח
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות