אפוי או מטוגן: פלאפל עדשים שחורות עם בורגול

2 תגובות לפוסט

  1. טלי הגיב:

    היי אורי, תודה על המתכון.
    האם קריטי להשרות 8 שעות? יש לי עדשים שהשריתי כשעה והקפאתי במנות, יעבוד?

    • אורי שביט הגיב:

      היי טלי, רצוי להשרות למצב שהעדשים ספחו מספיק נוזלים ומספיק רכות לטחינה. יש סיכוי טוב שאחרי הפשרה זה יהיה בסדר אבל אם יש לך זמן, הפשירי והשרי עוד שעה שעתיים או אפילו פחות, אפשר גם השרייה קצרה במים רותחים.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות