ילד, אוהב חצילים?

11 תגובות לפוסט

  1. אורלי הגיב:

    איזה באסה שהילד לא אהב, אבל מה לעשות אפילו שמץ של בולגריות או עירקיות אין שם אצלכם…. בעיה. נשיקות

  2. חנה הגיב:

    נשמע טעים ובהחלט ינוסה!

  3. גלעד הגיב:

    נראה טעים!
    מה את אומרת על חצילים בלאדי?

    • אורי הגיב:

      תודה 🙂 אני אומרת שחצילים בלאדי, כמו כל ירק בלאדי – שגדל במינימום התערבות מלאכותית, בטעם "של פעם" ולפי העונה – תמיד עדיפים. אני אוהבת את הירקן החדש שמצאתי, אבל אלה לא היו חצילים בלאדי לצערי וגם היו בהם לא מעט גרעינים. יש היום סוגי חצילים מהממים בשווקים – סגולים זברה, חצילי נחש ארוכים, חצילים לבנים – חלקם בלי גרעינים בכלל ועם בשר לבן מוצק ונהדר.

  4. רוני הגיב:

    אורי שלום
    אני "חצי צמחונית" בעצמי, ותמיד שמחה לקבל רעיונות לדברים חדשים. את המתכון המלא ניסיתי פעם וזה יצא מתוק להחריד.
    אולי אני אנסה שוב, אוריד כמויות סוכר ואוסיף צ'ילי, כהצעתך.
    אבל אני כותבת בגלל נושא הירקות שהעלת- אני גרה רחוק מהשוק, וגם אין לי את הזמן ללכת לשוק.
    אני מצאתי פיתרון ידידותי לסביבה בעלי ח'ביזה http://chubeza.com/, הם יצרנים קהילתיים של ירקות אורגניים שעושים משלוחים שבועיים עד הבית, והעלות סבירה ביותר.
    הקטע המגניב בזה שיש כל הזמן ירקות עונתיים, וזה מאתגר אותי לבשל מהם כי לא תמיד הם ירקות שאני הייתי בוחרת- בחודשים האחרונים אנחנו אוכלים כ"כ הרבה סוגי דלעת……

    • אורי הגיב:

      הי רוני, נסי להוריד סוכר – אני מאמינה שזה יעבוד! החריפות בהחלט מאזנת (גם שום עוזר..). לגבי חוביזה רעיון טוב, שמעתי עליהם רבות 🙂 תודה שבאת לבקר!

  5. שי הגיב:

    נראה טוב מאוד! אני לא מכיר הרבה ילדים שאוהבים חצילים, אני כבר בתור ילד כן אהבתי.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות