במקום חמין: קדרת אורז בתנור עם שעועית מאש וירקות

12 תגובות לפוסט

  1. דורית הגיב:

    האם אופים בתנור בסיר מכוסה או פתוח?

  2. נטע ש הגיב:

    נראה מעולה. האם ניתן להחליף שעועית מאש בשעועית מסוג אחר או בקיטניה אחרת?

    • אורי שביט הגיב:

      היי נטע, תודה! בהחלט, לא רואה סיבה שלא, כל עוד מדובר בקטנית שמתבשלת במהירות – כל סוג של עדשים יעבוד, אפונה קצת גבולית.. או כמובן להוסיף קטניות שכבר בושלו.

  3. אילנה הגיב:

    רוצה להכין אבל הבן שלי אלרגי לקוקוס. במה אפשר להחליף?

    • אורי שביט הגיב:

      היי אילנה, במקרה כזה פשוט קצת יותר שמן בטיגון הראשוני (הקרם קוקוס מוסיף הרבה שומן ועסיסיות) ואפשר אם את רוצה להשתמש בשמנת לבישול כמו זו של אלפרו ויש של חברות נוספות, על בסיס סויה או אורז. רק שימי לב שבסך הכל יהיו לך מספיק נוזלים – 6 כוסות לפחות.

  4. דפנה הגיב:

    היי אורי, נראה מושלם. את המאש צריך לבשל קצת לפני?

  5. ציפי הגיב:

    תבשיל מופלא! הזנגביל מעלה אותו לרמת מעדן. סגר לי ארוחות צהריים לכל השבוע.

  6. אנה ויינר הגיב:

    היי! יש לי רק סירי סוטאז רחבים שמתאימים לתנור ואני חושבת שכל התבשיל ייצא נמוך מידי מבחינת הנוזלים וכו.. האם להשתמש בהם או פשוט לבשל בסיר פחות רחב על אש קטנה ולא לוותר על ההכנסה לתנור.

    • אורי שביט הגיב:

      היי, הייתי הולכת על סוטאז' בתנור – אורז אוהב סירים רחבים, כשאין עליו הרבה משקל הוא יוצא יותר מדוייק. אם את בכל זאת חוששת אולי שווה להגדיל קצת כמויות ואז יהיה יותר גובה. חבל לוותר על אפקט התנור 🙂

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות