מזללה טבעונית: מקובה ועד קסטה

4 תגובות לפוסט

  1. דבורה הגיב:

    אין! אין! פשוט אין על האתר הזה! תמיד כייף לבקר פה!! כול הכבוד לך 🙂

    הכוונה חלב קוקוס זה מי קוקוס? אם לא, איפה ניתן להסיג חלב קוקוס? תודה

    • אורי הגיב:

      אכן כן. חלב קוקוס, מי קוקוס ונוזל קוקוס לרוב מתייחסים לאותו מוצר. קרם קוקוס שונה – הוא בעל אחוזי שומן גבוהים יותר.

  2. מ הגיב:

    היי אורי, האם ניסית את מתכון הקסטות? יש סיכוי שיש טעות בכמות השוקולד או שזה אכן למעלה מחצי קילו?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות