גלידת שוקולד-בוטנים טבעונית

5 תגובות לפוסט

  1. בת-אל באר הגיב:

    אורי, ניסיתי את גלידת השוקולד בוטנים- פיצוץ!
    בפעם השנייה הוספתי לבלנדר 3 בננות קפואות וחופן בוטנים ממש בסוף בשביל הקראנצ'יות- מדהים.
    את אלופה ומעוררת השראה,
    בת-אל.

    • זוהר הגיב:

      אורי שלום, אני רוצה לנסות להכין את הגלידה. האם אפשרי להחליף את חלב הסויה בחלב/קרם קוקוס או שזה ישתלט על הטעם? תודה מראש, זוהר

      • אורי הגיב:

        לטעמי כן, רק הייתי מקררת אותם היטב (זה אומר שחלק מהקרם יתקשה, לא נורא, בלנדר טוב יתגבר על זה קלות). קחי רק בחשבון שהגלידה תצא שומנית יותר.

  2. רעות הגיב:

    היי אורי,
    האם ידוע לך מה נדרש מבלנדר על מנת שיוכל לטחון קרח או פירות קפואים?
    אני לא יודעת אם הבלנדר שלי מסוגל לזה ולא רוצה להרוס אותו תוך ניסוי וטעייה…
    תודה!

    • אורי הגיב:

      זה בדרך כלל צריך להיות בלנדר די חזק, אבל היצרן אמור לפרסם במפרט האם הוא טוחן קרח לדעתי..

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות