ערב טבעוני מיוחד: טבעוניות נהנות יותר בפסטה מיאה

פברואר 7, 2015 מאת:
רביולי דלעת טרי של פסטה מיאה. תענוג

רביולי דלעת טרי של פסטה מיאה. תענוג

ערב טבעוני מיוחד במסעדת פסטה מיאה ברמת החייל, לרגל השקת התפריט הטבעוני החדש והמושקע. מהרו להזמין מקומות!

מסעדת פסטה מיאה ברמת החייל נבחרה לאחרונה לאחת מחמישה עסקים טבעוניים שמשתתפים במהלך ההתנדבותי "מתקדמים לטבעונות", מבית היוצר של אורי שביט ודודי שרון. אחרי חודשים של חשיבה משותפת, רעיונות מעניינים, נסיונות מאתגרים וטעימות מוצלחות – הנה הוא מגיע! התפריט הטבעוני הרחב והטעים במיוחד של מסעדת פסטה מיאה ברמת החייל. את ההשקה המרגשת נחגוג בערב טבעוני מיוחד, שכולו על טהרת הצומח, בו תוכלו לטעום ולהתרשם מהתפריט החדש.

הערב המיוחד יתקיים ביום ראשון 22.2.15 החל מהשעה 18:00. להזמנות צלצלו 03-6499346

בין היתר יוגשו בערב החגיגי:
מנות ראשונות (26-43 ש"ח) כמו ארנצ'יני במילוי בשמל סויה ואפונה ירוקה; מלנזנה חצילים ומוצרלה טבעונית; פטריות ממולאות בקרם שקדים ועגבניות מיובשות; עיקריות (52-73 ש"ח) כמו פיצה ארטישוק, תרד וגבינת קשיו; לזניה של ירקות ובשמל קשיו; פסטה טריה וניוקי ללא ביצים במגוון רטבים (אליו אוליו אספרגוס ופטריות יער, שמנת אורז ופטריות פורוטבלו ועוד); וגולת הכותרת – רביולי בטטה וגרעיני דלעת טרי וטבעוני; וכמובן שיהיו גם קינוחים מפתים (35-38 ש"ח).

בואו לחגוג את התפריט החדש עם הטבעוניות שנהנות יותר! חובה להזמין מקומות מראש

פסטה מיאה רמת החייל – מסעדה איטלקית חלבית
הברזל 34, רמת החייל, תל אביב. טלפון להזמנות 03-6499346

למדריך המסעדות המלא של טבעוניות נהנות יותר

 

Print Friendly, PDF & Email

אורי שביט |

אורי כותבת ועורכת ראשית בבלוג "טבעוניות נהנות יותר". בשאר הזמן היא מנחה סדנאות בישול, מרצה ומייעצת למסעדות.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות