חזרה לאינדקס מתכונים

ריזוטו אסייתי עם אצות טריות

[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]

רמת קושי

בינוני

משך הכנה

עד שעתיים

ללא גלוטן

ההשראה למנה הזאת נולדה לפני הרבה שנים, בארוחת טעימות שערך השף שחף שבתאי לקבוצת עיתונאי אוכל, לקראת פתיחתה של מסעדתו דאז "מינה טומיי". טעמו של ריזוטו הים שהכין נשאר על לשוני זמן רב אחרי שהמסעדה נסגרה, שחף חזר להצליח בגדול מעבר לים ואני הפכתי לטבעונית. אני הכנתי את הריזוטו מאורז מלא, שבישלתי חצי בישול מקדים כדי לקצר תהליכים.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |