"רוטב דגים" צמחי

7 תגובות לפוסט

  1. נעמה הגיב:

    כמה זמן זה מחזיק במקרר? אפשר אולי להקפיא במנות ולהפשיר?
    האם זה משנה אם משחת המיסו כהה או בהירה?

    • אורי הגיב:

      היי נעמה, הרוטב מחזיק חודש במקרר, לא הייתי מקפיאה אותו. לגבי המיסו – אני מניחה שהכהה תיתן תוצאה טובה יותר. בהצלחה!

  2. נעמה הגיב:

    תודה!

  3. גלית הגיב:

    האם צריך תחילה להשרות את אצות הוואקמה ולקצוץ אותן ולהכניס לסיר לאחר ההשרייה?

  4. דורון הגיב:

    מה זה בעצם רוטב סויה מבוסס פטריות?

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט