סלט צבע עונתי
רמת קושי
קל
משך הכנה
מהיר
ללא גלוטן
האבוקדואים נשארו מהסדנה האחרונה, שבה רוקנתי את השוק מכל אבוקדו שהתחיל אפילו קצת להבשיל. האפרסמונים קרצו אלי בכתום והכרוב... יש מתכונים שנולדים ממחשבה על צבע. בדרך כלל יש להם גם טעם מושלם ובמקרה הזה, פצצה של בריאות.
חומרים:
1/2 כרוב סגול, חתוך לרצועות דקות
2 אבוקדו בשלים ומוצקים, חצויים ופרוסים דק
1-2 אפרסמונים חתוכים לגפרורים דקים
1/2 פלפל צ'ילי טרי, קצוץ דק (אם לא רוצים מאד חריף מנקים אותו מגרעינים)
חופן עלי כוסברה ונענע, קצוצים
חופן אגוזי מלך קצוצים גס
לרוטב:
מיץ מ-1/2 לימון
שמן זית
מלח ים, פלפל שחור גרוס טרי
1 כף מיץ תפוזים או 1 כפית רכז רימונים (לא חובה)
גיוון:
לעושר טעמים וערכים תזונתיים, נסו להוסיף עדשים שחורות מבושלות לריכוך. לא תצטערו.
- מניחים את כל חומרי הסלט בקערה.
- מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט.
- מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.