חזרה לאינדקס מתכונים

לזניה חצילים ותרד של דודה מרים

[סה"כ: 1 ממוצע: 1 ]

רמת קושי

בינוני

משך הכנה

ארוך

מתאים לחג

שבועות

סוד העסיסיות – את המאפה מרכיבים יום או יומיים תמימים לפני האפייה (כן!) ושומרים במקרר. הזמן שחולף מאפשר לדפי הלזניה לספוג לאט את מיצי הרוטב והירקות, ולטעמים להתחבר ולהתאחד.

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט