חזרה לאינדקס מתכונים

אטריות אורז עם פטריות שיטאקי שחורות, חצילים וטופו

[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]

רמת קושי

קל

משך הכנה

עד שעתיים

ללא גלוטן

יש בארץ שיטאקי בהירות טריות מוצלחות, אבל לשחורות יש טעם עמוק יותר ומרקם בשרני יותר, על אף שהן מיובשות. משרים אותן במים לפחות חצי שעה (אפשר גם 24 שעות, במקרר) ומניחים מעל הקערה צלחת קעורה שתגרום להן לשקוע במים ולא לצוף מחוץ להם. גם המים יקבלו טעם וארומה נהדרים ויכולים לשמש להכנת התבשיל/מרק שאתם מכינים איתן (רק תקפידו להשאיר את החול בחוץ).

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות