חזרה לאינדקס מתכונים

קציצות עדשים וסלק

[סה"כ: 24 ממוצע: 2.7 ]

רמת קושי

קל

משך הכנה

עד שעתיים

מתאים לחג

ראש השנה וחגי תשרי

מתאים לחג

פסח

מתאים לחג

שבת

ללא גלוטן

המתכון הבא מאד פשוט וגם, איך לומר, די צפוי. אבל התמונה של התוצאה המרנינה ובעיקר הרכות הנפלאה שלה, שכנעו אותי שבכל זאת אפשר להקדיש לגרסה הקלילה הזאת מתכון. הרכיב הסודי (נו, גם כן סוד מדינה) הוא סלק מבושל, אתם יודעים, כזה שקונים בוואקום והטכניקה ודאי מוכרת לכם מהקציצות האלה או האלה, כשהעיקרון הוא לא לבשל את העדשים אלא רק להשרות.

4 תגובות לפוסט

  1. ליטל הגיב:

    הי
    האם אפשר להשתמש בעדשים כתומות במקום הירוקות?

  2. דניאל הגיב:

    העיסה יצאה רטובה לגמרי, מה עודים?

    שוקלים עדשים לפני או אחרי השריה?

    תודה!

    • אורי שביט הגיב:

      היי דניאל, יכול להיות שהיו יותר מדי נוזלים בתערובת? אולי לא סיננת טוב את העדשים? הכמות היא לפני השרייה. בכל מקרה תוכל לנסות להוסיף קמח כלשהו לתערובת.

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט