חזרה לאינדקס מתכונים

סושי פתוח של אצות טריות ובורגול

[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]

רמת קושי

בינוני

משך הכנה

עד שעתיים

למרות שהאצות צומחות ביריעות ענקיות ודקיקות, אחרי הקציר הן נאספות ומתכווצות, כך שקשה למתוח אותן לעלים שלמים. לכן נוח יותר להכין מהן סושי שכבות פתוח, שהפעם בחרתי למלא בבורגול במקום באורז המסורתי.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות