חזרה לאינדקס מתכונים

בורגול ועדשים כתומות בניחוח הודי

[סה"כ: 3 ממוצע: 1.3 ]

רמת קושי

קל

משך הכנה

מהיר

את העדשים בישלתי עד מעט לפני שהן הופכות למחית (זה קורה די מהר), אני אוהבת אותן יותר כשהן שומרות על נגיסות. אומרים שכדאי בכל מקרה להשרות אותן קודם, אבל ממש לא חייבים.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |