חזרה לאינדקס מתכונים

בורגול ועדשים כתומות בניחוח הודי

[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]

רמת קושי

קל

משך הכנה

מהיר

את העדשים בישלתי עד מעט לפני שהן הופכות למחית (זה קורה די מהר), אני אוהבת אותן יותר כשהן שומרות על נגיסות. אומרים שכדאי בכל מקרה להשרות אותן קודם, אבל ממש לא חייבים.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות