חזרה לאינדקס מתכונים

חומוס ביתי

[סה"כ: 1 ממוצע: 5 ]

רמת קושי

קל

משך הכנה

ארוך

מתאים לחג

יום העצמאות

ידידותי לילדים

ללא גלוטן

את המתכון קיבלתי מאסף, אבל את הטחינה הרגילה החלפתי בטחינה משומשום מלא, לא רק בגלל הבריאות אלא בעיקר בגלל הטעם. יודעי דבר אומרים שכמה שיותר טחינה, ככה החומוס יוצא יותר טעים. זאת ההזדמנות שלכם לשחק עם הכמויות של הטחינה, הלימון, השום והכמון, עד שתגיעו לחומוס המושלם שלכם. אסף מבשל 500 גרם גרגירי חומוס, משתמש בשליש מהכמות ואת היתרה מקפיא עם מי הבישול, לפעם הבאה שיתחשק. זה כדאי, כי כמה שתכינו יותר פעמים, ככה ייצא לכם חומוס יותר טעים. באחריות.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות