סלט כרוב אדום-לבן
[סה"כ: 9 ממוצע: 1.7 ]
רמת קושי
קל
משך הכנה
מהיר
מתאים לחג
ראש השנה וחגי תשרי
מתאים לחג
פסח
ללא גלוטן
אי אפשר בלי איזה ירק טרי, בכל זאת. ולמרות שהבית היה ריק, שני כרובים בשני צבעים עמדו בודדים במקרר. הזדמנות נהדרת לתקתק מהם סלט אסייתי מרענן ופשוט – דואט צבעוני, בריא ונהדר.
חומרים:
1/4 כרוב סגול, פרוס דק
1/4 כרוב לבן, פרוס דק
חופן צנוניות, פרוסות דק
לרוטב:
1/4 כוס חומץ בן יין לבן
2-3 כפות שמן זית
2 כפות סוכר חום
1 כפית שמן שומשום
מלח
חופן שומשום
- מניחים את הירקות הפרוסים בקערה.
- מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב ויוצקים על הירקות. מערבבים ומשהים למשך כחצי שעה לספיגת טעמים. מפזרים שומשום בנדיבות, מערבבים ומגישים.