מתכון וידאו: סלק צלוי במילוי חיטה ועדשים
[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]
רמת קושי
בינוני
משך הכנה
עד שעתיים
מתאים לחג
ראש השנה וחגי תשרי
אני מתה על סלק. הצבע שלו מהמם, הטעם שלו מתקתק ועמוק והמרקם שלו כיפי ונגיס. וזה עוד לפני שהתחלנו לדבר על כמה השורש הזה טוב לבריאות. כשחשבתי על מנה ראשונה אישית וחגיגית, שמתאימה גם לארוחות חג, הוא מיד קפץ לי לראש והחלטתי למלא אותו בסלט חיטה – את העדשים הירוקות אפשר להחליף בשחורות, אפשר להוסיף עשבי תיבול אחרים לטעמכם ולהעשיר את הטעם של המילוי בבצל סגול מטוגן – הכל הולך.