חזרה לאינדקס מתכונים

בבה או רום – סברינה טבעונית

[סה"כ: 4 ממוצע: 2 ]

רמת קושי

בינוני

משך הכנה

עד שעתיים

מתאים לחג

חנוכה

מתאים לחג

פורים

הבצק הזה אמנם לא עולה מאד גבוה בשלב ההתפחה, אבל תופח יפה בזמן האפייה ומפתח את בועות האוויר הזעירות שתפקידן לספוג היטב את הסירופ החם. גם אם העוגה יוצאת מעט דחוסה מהצפוי, מניסיון, זה עדיין עושה את העבודה.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |