חזרה לאינדקס מתכונים
בקלאווה שוקןלד, קפה ואגוזי לוז

בקלאווה שוקולד, קפה ואגוזי לוז

[סה"כ: 1 ממוצע: 5 ]

רמת קושי

בינוני

משך הכנה

עד שעתיים

מתאים לחג

פורים

פריכות ממכרת, מתיקות נהדרת וארומת קפה משכרת, הכל במאפה אחד שקשה להפסיק לנשנש.

אם אתם מעדיפים ארומת קפה קלילה, הישארו עם הכמויות שבמתכון (תזדקקו בערך ל-2 קפסולות להכנת אספרסו קצר בשביל הכמויות הללו). אם אתם אוהבי קפה כמוני, אתם יכולים להעשיר אותו בכמה כפות אספרסו נוספות לפי טעמכם. המאפים יהיו בשיאם כשהם ייצאו מהתנור אבל יישמרו בקופסא אטומה במשך שבוע. אפשר ומומלץ להכניס לחימום חוזר למשך 2-3 דקות, כדי להחזיר להם פריכות לפני ההגשה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות