חזרה לאינדקס מתכונים
אבי ביטון מכין כנאפה טבעונית

כנאפה טבעונית

של אבי ביטון
[סה"כ: 1 ממוצע: 3 ]

רמת קושי

בינוני

משך הכנה

עד שעתיים

מתאים לחג

שבועות

ידידותי לילדים

עד שלא ראיתי את השף אבי ביטון מתקתק כנאפה טבעונית לא עלה בדעתי כמה קל יהיה להכין את הקינוח הממכר הזה בבית. קבלו את המדריך המלא!
בחנויות בארץ ניתן למצוא שני סוגים עיקריים של טופו משי: מצונן (במקררים) של חברת unicurd ועמיד, שמגיע בקופסאות קרטון שנקרא muri-nu ויש לו שלושה סוגים: מוצק, חצי-מוצק ורך. למתכון הזה מומלץ להשתמש בטופו משי מוצק.
מי שרוצה יכול להשתמש בשמן קוקוס בלבד או בשמן קנולה בלבד, אני חושבת שהשילוב של שניהם יביא לתוצאה המוצלחת ביותר. מי שנרתע מארומה קוקוסית יכול להשתמש בשמן קוקוס מזוכך, שהוא נייטרלי לחלוטין. את מי הזהר אפשר להחליף במי ורדים.

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט