מרק מקרר

12 תגובות לפוסט

  1. אורלי הגיב:

    הולכת להכין לי אחד כזה. כאב הגרון הכריע אותי סופית

  2. גלעד הגיב:

    שתי תגובות שאהבתי ב-YNET:
    1) מרק עוף בלי עוף זה כמו יחסי מין בלי מין
    2) יש לזה שם …. מרק ירקות.

    וואלה צודקים.

    ואת הפסקה הזו הכי אהבתי:
    "כנראה היו אלה אותה רוח, נדיבות ואהבה שתיבלו אותו היטב, חיממו לי את הלב ועזרו לילד להביס את הנזלת והחום העונתיים."

    זה כל הסוד!!

  3. מאיה הגיב:

    לא טבעונית, אבל ניסיתי בכל זאת – יצא מרק מעולה!
    איך לא חשבתי קודם להוסיף פטריות מיובשות למרק ירקות!?!?

    בכל מקרה – תודה, ממש טעים.

  4. לי הגיב:

    זה צנצנת קטנה של שזיפים יפנים מוחמצים בצורת ממרח -בניצת הדובדבן *
    מוסיפים ה לפי הטעם בצלחת וזה משדרג כל תבשיל צמחוני וגם מאד בריא
    המון סגולות יש לאמבוצי וטעים במקום מלח למשל גם אפשרי

  5. רחל הגיב:

    אין ספק שעגבנייה היא חובה במרק ירקות.
    אני ממליצה להוסיף- סלק סגול, עלים ירוקים, אצות- מלח ים טבעי… ואפילו קצת קטניות (עדשים כתומות, או מה שבא…)
    זה משנה קצת את הקונספט של "מרק עוף" אבל זה מעולה בכ"ז…
    😉

  6. רינה הגיב:

    אני מוסיפה פטריות שיטקי ואצות וקאמה

  7. ליהי הגיב:

    היי
    יש גרסא מקוצרת ומהירה למרק?
    מה הדברים הכי הכרחיים למרק שבעצם מוסיפים את הטעם?
    אני מנסה להגמל מהאבקה הלא בריאה
    ואני גם מוגבלת בתקציב וזמן.
    תודה רבה!

    • אורי הגיב:

      היי ליהי, תכלס הבסיס שלי הוא תמיד גזר, בצל, שום, קישואים, עגבניה, פלפל והשורשים מאד מוסיפים גם, שיהיה לפחות סלרי. מעבר לזה תשחקי עם מה שיש בבית 🙂

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות