מרק עוף בלי עוף

10 תגובות לפוסט

  1. סוניה הגיב:

    הכנתי את המרק אתמול לקבוצת קרניבורים, ואני חייבת לציין שאף אחד לא צעק בתוכחה על העדרו של העוף! 🙂 תודה רבה על המתכון!

    • אורי הגיב:

      וואו סוניה, איזה כיף לשמוע!! 🙂 תודה

    • אוכל בחוץ הגיב:

      בתור קרניבור מעולם לא התלוננתי על מחסור של עוף או בשר במרק.
      הצורך בבשר בתוך תבשיל עשיר כזה או אחר בוודאי נובע בהרגל מבית, פינוק יתר או הרגל מפגר לחלוטין.
      בוודאי אפשר למצוא עוד סיבות פסיכולוגיות (סמל סטטוס?), אבל מרקים המבוססים על צמחיה בלבד הם תענוג גדול. לא חייבים לדחוף מקום מח עצם ושאר חלקי גופה.

      אם כבר במרקים עסקינן, אורי, אולי יש לך המלצה לתחליף מן הצומח לרוטב ווסטרשייר או אפילו מתכון לאחד שלא מכיל דגים תוססים אבל שומר על ה"זינג"?

    • עדה הגיב:

      אורי תבורכי!!
      הכנתי היום את המרק המופלא הזה. יצא מדהים! אני ממש נהנית ממנו.
      תודה לך וגמר חתימה טובה!

    • אילנה הגיב:

      אורי,
      צ'מעי, בדרך כלל אני לא אוהבת מרקים צחים, אבל המרק הזה משהו אחר מעולם אחר.
      המון עבודה, נכון – אבל שווה כל רגע.
      תאווה לחיך.

  2. שרון הגיב:

    מרק ערב החג שכבר טעמו ממנו לפני שנה ובליל הסדר גם אוכלי הבשר וגם הצמחונים כל אח קיבל תוספת קרעפלאך או קניידעלאך (תלוי באיזה חג) משלו וכולם נהנו מאד

  3. עלמה הגיב:

    האם ניתן להוסיף גריסים או אורז?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות