טופו למצטיינים: מנות שף טבעוניות ב"טאיזו"

11 תגובות לפוסט

  1. אפרת הגיב:

    אז מהו טופו איכותי? אפשר שמות? עוד לא הצלחתי לפצח את העניין הזה

    תודה

    • אורי הגיב:

      בין היתר השפים הללו ממליצים על טופו קדיתא ועל טופו עפאים. אני מוסיפה טופו טרי של יצרנים קטנים, למשל בועז צאירי שמוכר בשוק האיכרים הקטן בימי חמישי בדיזנגוף סנטר. מן הסתם את הסוגים האלה לא מוצאים בכל סופר אבל שווה לברר ישירות עם החברה נקודת מכירה קרובה לביתך.

      • הכדר וחרס בידו הגיב:

        אז זהו, שפגשתי את טופו עפאים במזה, והוא אלוקי כמגע שכינה. אבל ניסיון לגגלו העלה חרס בידי, בעוד אני ביקשתי להעלות טופו בידי. יש לך או למישהו מושג איך משיגים מזה? 😮

  2. רוני הגיב:

    היי אורי,

    שאלה לגבי הוואקאמה, לא בטוחה שהבנתי – הם משתמשים בוואקאמה טריות? (איפה בכלל משיגים כאלו?) אם כן – האם הוואקאמה שיש לי מניצת הדובדבן לא דורשות אפייה של 5 שעות, נכון?

    תודה,
    רוני

  3. עוז הגיב:

    בסטייק טופו אפשר להשמיט את האנדיב , אין לי…כמה זה יוריד מהטעם ? 🙄

    • אורי הגיב:

      אפשר 🙂 האנדיב הוא תוספת שמשלימה את המנה, אבל אפשר כמובן איזה שהוא ירק אחר אם רוצים להגיש תוספת ליד.

    • אורי הגיב:

      בהחלט, האנדיב הוא תוספת שמשלימה את המנה. את יכולה להגיש עם ירק אחר, או בלי כלום

  4. זיגי הגיב:

    האם מיץ היזו במתכון הקרפציו הוא מיץ מפרי טרי או מתרכיז ? והיכן ניתן להשיג ?
    תודה (:

    • אורי הגיב:

      יוזו טרי הוא חדש יחסית בארץ, לרוב משתמשים במיץ קנוי – ניתן להשיג בחנויות האסייתיות.

השאר תגובה ל אורי

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות