קניידלך טבעוניים רכים כמו עננים

51 תגובות לפוסט

  1. עירית קליין הגיב:

    האם מי חומוס הם רק מקופסאת שימורים?

  2. רינת הגיב:

    מקסים! לטעמי, כוסברה היא מאסט במרק

  3. שרה הגיב:

    האם יש לכם מתכון לקנידלך ללא גלוטן לצליקים.

  4. אני הגיב:

    ולמי שרוצה את הטעם, לא איכפת לו מחמץ אבל כן רוצה סייטן (חלבון):
    עושים סייטן מקמח רגיל (ללוש בצק מקמח ומים ואז לשטוף כמה פעמים) ואז מבשלים במרק – יוצא טעם בדיוק כמו קניידלך, לא כשר לפסח אבל מ-2 מוצרים שיש בבית – קמח ומים.
    עשיר בחלבון, לא הרבה עבודה, ומאוד מאוד זול מול סייטן קנוי. וכמובן שאין חומרים משמרים.

  5. זיו שמעוני הגיב:

    מדהים! תודה רבה

  6. קלייר הגיב:

    אורי, הבעיה שלי היא לא טבעונית או לא. הרי העוף או הבשר הוא במרק, לא קשור לקנידלך. הבעיה שלי היא קמח המצות. אני מאד אוהבת קניידלך, אבל קמח המצות, גורם לי לכאבי בטן. ואני נאלצת לוותר.

    • קלייר הגיב:

      מיכל לשאלתך, תחליף לקמח מצה, אכלתי קניידלך מקמח חומוס (יש לו שם, שכחתי) . אני בטוחה שתמצאי בחנויות של יהודים יוצאי איראן .

      • אורי שביט הגיב:

        יש קמח חומוס בכל מקום היום, הקמח של הגונדי הוא קמח חומוס קלוי. בכל מקרה, ראיתי גרסאות ברשת של קמח תפוחי אדמה וקמח אורז יחד, אפשר לנסות.

  7. הילה הגיב:

    יש!! הכנתי בדיוק לפי המתכון- יצאו מעולים! תודה אורי!!! בזכותך אפשר לשמור על המסורת מבלי לפגוע. חג שמח ובריאות 3>

  8. אן הגיב:

    היי,
    האם אפשר לוותר על אבקת האפייה?
    לא מוצאת בסופרים כשר לפסח…

  9. נטע הגיב:

    אבוי, התפרקו לגמרי בבישול. אבל לגמרי – הסיר הפך לנוזל קניידלך חלק

    • אורי שביט הגיב:

      היי נטע, מכיוון שהם נוסו בהצלחה לא מעט פעמים אני מנסה לבדוק מה השתבש – האם חיכית מספיק שיתייצבו? האם בישלת לא יותר מעשר דקות? האם המים בעבעו מאד בעדינות? כמו שכתבתי במתכון צריך להשגיח עליהם 🙂

  10. ג׳ודי הגיב:

    עשיתי לפי ההוראות ו קניידלך לא התנפחו רק התפוררו מבחוץ, מה יכולה להיות הסיבה?

    • אורי שביט הגיב:

      היי ג׳ודי, מוזר ביותר ואין לי תשובה! יכול להיות שאבקת האפייה היתה לא פעילה או שלא היה מספיק זמן המתנה ובישול? אחרת אין סיבה שלא יתפחו

      • ג׳ודי הגיב:

        הכנתי אותם שוב, נגלה שניה. הפעם השתמשתי גם במי חומוס- שהיו קרים הפעם, וגם בקמח תפוחי אדמה. הכנתי שוב לפי ההוראות ויצא נהדר!! איזה כיף שגם אני יכולה לאכול קניידלעך !

  11. בן ג הגיב:

    יצא אחלה. פחדתי שיהיה טעם של חומוס אבל ממש לא היה.

  12. אביטל הגיב:

    אם אין לי אבקת אפיה, חומץ יכול לעשות את העבודה?

  13. דבי הגיב:

    תודה! יצא מעולה. בול בטעם שאני זוכרת . עפתי על זה לגמרי וחיסלתי כמות כפולה תוך יומיים ( מה לעשות, יש לי חולשה לקניידלך).
    עשיתי עם מי חומוס שבישלתי לבד. יום לפני שהכנתי את הקניידלך החלטתי שאכין חומוס על הדרך. אז השריתי גרגרים והכנתי גם וגם. אני חושבת שרוב המתכונים לחומוס מצריכים גם ככה בישול ארוך וזה מפריד מספיק חלבון למים

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות