מרק עגבניות איטלקי קר

יולי 8, 2012 מאת:

דיוויד פרנקל, פרונטו

בארוחה ב"פרונטו" המרק הזה הוגש ב"שוט" – כוסית קטנה וצוננת של מרק עגבניות עז טעמים, עליו הונחו פרחים זעירים וטריים של כרובית וברוקולי, שהוסיפו לו נגיסות משגעת.

חומרים ל-4 מנות ראשונות

4 עגבניות, חתוכות גס
1 מלפפון, חתוך גס
1/2 פלפל אדום, חתוך גס
1/4 פלפל חריף
1 כוס מיץ עגבניות מוכן (100% מיץ עגבניות, רצוי אורגני)
2 פרוסות לחם ללא הקרום, ספוגות במים וסחוטות
1/4 בצל סגול
2 שיני שום
2 כפיות שטוחות סוכר
3 כפיות שטוחות מלח
פלפל שחור גרוס טרי
מעט רוטב טבסקו
מעט חומץ שרי (חרז) או חומץ בן יין אדום

3 כפות שמן זית משובח

+ במעבד מזון טוחנים את כל החומרים מלבד שמן הזית, עד שמתקבלת תערובת חלקה. טועמים ומתקנים תיבול.
+ מוסיפים את שמן הזית, מערבבים מעט (לא טוחנים) ומגישים.

Print Friendly, PDF & Email

אורי שביט |

אורי כותבת ועורכת ראשית בבלוג "טבעוניות נהנות יותר". בשאר הזמן היא מנחה סדנאות בישול, מרצה ומייעצת למסעדות.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות